MASS MUTUAL, MA

The Massachusetts headquarters for MassMutual, an ever expanding insurance company that has served Massachusetts and beyond for close to a century. Due to continued expansion they were in need of additional parking and a network of pedestrian connections for employees that was easily navigable but also provided some interest. A generous central serpentine path was implemented that segmented the parking area while introducing plant material and a soothing repetition that created a desirable

arrival sequence.

Pringle rear elevation 1
IMG_1894
Pringle rear ele detail

PROJECT SCOPE

Programming
Site & Env. Analysis
Code Research
Feasability Studies
Schematic Design
Design Development

Cost 
Estimating
Project Coordination
Permits & Approvals
Layout Plans
Grading Plans
Drainage Plans
Planting Plans
Sections & Details

Specifications
Bid Cost Estimating
Field Observation

© 2019 by Greylock Design Associates.
 

  • Facebook Social Icon
  • Houzz Social Icon
  • Instagram Social Icon

4 Lime Kiln Rd. Lenox, MA 01240 
P. 413.637.8366  or email us